5/09/2006

Črno-oranžna sreda

Sej ne, da se kogarkoli od nas tuki to direktno tiče(mogoče čez četrt stoletja, ko bomo imel že tok stare froce, da bojo hotel študirat), vendar pa sem se vseeno 19.4. odpravil na študentski opozorilni shod poimenovan Črna sreda. Vzel sem svojo kamerco in z njo zbiral raznovrstne komentarje. O uspešnosti presodite sami. Zadnjih šest minut videa pa je en komad od Zaklonišče prepeva, to pa zato ker menim, da je bil njihov nastop še najbolša zadeva na kraju zločina.




P.S.: Ker mi je moj PC, kar nekaj časa nagajal je rezultat objavljen z zamudo. Da pa sploh je se moram v prvi vrsti zahvalit Dirty Little M.F.-ju, ki mi je odstopil računalnik za kar nekaj ur.

12 komentarjev:

TnT pravi ...

A men se pa ne boš zahvalu k sm vama večkrat dajal spodbudo z dimom?že prav;))

TnT pravi ...

aja btw.

šolnine in ukinjanje bonov je umor za intelektualno mlado slovenijo,kar konc koncev pripelje do razkroja kulture kot take.Na podlagi tega,bi lahko vlado mirno obtožil DRŽAVNEGA IZDAJSTVA,kazen: usmrtitev s kroglo ob zidu.

Kdo je šolal Janšo mamicu mu.Oprostite ampak razburu sm se.

V ringu,k se v njem pretepata(provizorično) vlada in študenti bi rad vstopil jaz,s kijem,proti vrhu vlade.Lohk jih je več naenkrat.

Če je možno,je to moja želja za rojstni dan.Wacky ti boš pa snemal;)

Wacky pravi ...

Vsem maham se zahvaljujem, ker so me z dimom ali kakorkoli drugače vzpodbujali pri nastanku te video-reportažice...
klanjam se ;P

Wacky pravi ...

oooo, ho, ho ho...
tega dogodka dragi TNT pa res ne bi rad zamudu... se bom poskušal zmenit za kakšno prof. kamero, ti sam povej kdaj ;P

Anonimni pravi ...

TNT: BOVA MELA TAG-TEAM; PRINESEM ŠE JAZ SVOJ KIJ.

Mrho

TnT pravi ...

Wacky ti maš veze na RTV madona,naj TLP organizira,jst in mrho bova pa demonstrirala,kako najlepše dosežeš home-run-na glavi kvazi pomembneža.

Wacky pravi ...

na TLPju bi bli takoj za, samo ne vem kako boš vlado prepriču, v ta spopad. Bi moral bit Kacin v vladi s svojim cajtngom, pa bi se pol lahko kvalitetno namahali. Hvalica bi pa bil odličen sodnik z izkušnjami... ;P

TnT pravi ...

Mene samo skrbi sloves politikov kot umazancev...zihr bi mel Janša u rokavici utež...al pa steklo.

Hvalice ne vabit,ker je preveč plašljiv,ga lahko še kap.

Veš koga bi rad na gobec?Baroviča in njegov team.Tok mačističnih izjav sm slišal od njega in njemu podobnih,da me že res zanima,če je tak ded kot govori...

miss.nymphee pravi ...

ojej...ravnkar sm si ogledvala tale tvoj posnetk in glej ga zlomka...za hrbtom se mi pojau sodelauc in začne vpit in se zdirat in krilt z rokami in a sm rekla vpit?!?!

in potem začne vpit še šefica in se oba zgražata nad mano kaj hudiča jst zdj to gledam in če sploh vem za kaj se gre in kaj te študentje sploh hočjo in predn sm sploh uspela povedat da me v bistvu sam zanima kako je wacky spreten s kamero se je name usul plaz obtožb...in jst sploh nism študent...in nism demonstrirala...in tut jst ne maram janšata ampak s kijem se ga useen neb lotla...niti gledala neb tko da če boste kj tacga kdaj objaulal kle me prosm opozorte...zdj grem pa sodelaucu pa šefici zrihtat persen forte ker ju v bistvu še nikdar nism vidla tolk podivjana...črne sreda...hja...bi rekla da bolj črn torek...;)

miss.nymphee pravi ...

še tole wacky...v ljudeh očitno prebujaš agresijo...zamisli se sam nad sabo...:P

da ne opmenjam da je bil verifikjšn vdseig?!?!?!

...spet me ma da bi se skrila...

Centrifuzija pravi ...

Če se že obešate na vse detajle, nisi napisal, da so notri tudi Bob Sinclaire, jebeni Kingstoni in Pankarti. Kar se pa Skloništa tiče, so pa fantje vedno luštni. Jaz sem jih spremljala na enih protiglobalističnih prostesih. Špilali na strehi in prav popestrili dogajanje.

Wacky je pa kar spreten s kamero in ima mirno roko ... ali se reče spreten z roko in miren s kamero. No, kakorkoli, fant se je spet potrudil.

In mene ni prav nič strah!

Dirty Little M.F. pravi ...

Jao,jao...

Mislm da bi blo treba rečt da je zatranje našega prihodnjega narodnega bogastva povsem neodpusttljivo,tako da se mi tekma v ringu med aktualnimi politiki in pobesnelo z kiji oboroženo bejzbol ekipo niti ne zdi tako slaba ideja.Nekaj dobrega bo že prišlo od tega.Mogoče bodo sprva želeli politiki kaj ugovarjati...ampak sem mnenja,da si bodo hitro premislili...:))))...Bodisi lesen ali aluminjast,kij ima določeno prepričljivo kvaliteto,ni kaj...;)))))


P.S.:Če mi v ring pripeljete še Kebra,plačam rundo jaz!!!..;)))