5/23/2006

Še več debilnosti...

"You ungreateful bastards, you vote some ugly people from Finland... and you don't vote me 'caus I am not a slut from Holland and I am not some fucking old bitch from Sweden....and I will sue you and the competition and you will all go to jail...." je povedala predstavnica Islandije na letošnjem Festivalu debilnosti.

Gdč. Blodnjakova nas je navdušila in razsvetlila s temle posnetkom

6 komentarjev:

Dirty Little M.F. pravi ...

Evrovizija.....

Preveč da bi se človek resno spustil v debato o tem.Pa kdo je sploh ta islandska pokveka,da se dere kot jesihar,ker je imela pač zanič komad.To ni problem Fincev,ali pa Švedov,pač pa preproste kulture izražanja.Želela je biti pač največja kokoš in mislim,da ji je to tudi uspelo.Ko že naši tako razmišljajo nove načine promocije Slovenije,mislim da bi jim tale kokoška kar prav prišla,kajne???...lp as always

DLM

Anonimni pravi ...

Pokveka si ti ker ne znaš prepoznati odlično parodijo, tudi če te brcne v rit. Kar pa se tiče zanič komada in dretja, je tudi jasno da nisi nekakšen izvedenec, temveč navaden mali lulček ki pluva na vse zaradi svojega kompleksa ničvrednosti. Zelo malo je ljudi ki imajo posluh in ki najdejo nek svoj način petja, kaj šele tistih ki se vživijo v nekakšno vlogo in jim uspe v sklopu te vloge tudi peti.

Anonimni pravi ...

A ti si strokovnjak za eurosong? A moramo bit počaščeni? Klanjam se...

Anonimni pravi ...

Nisi poštekal, a ne? Si mogoče gledal film "Man on the Moon"? Zdaj štekaš? Če ne gre je bolje da se nehaš truditi...

Anonimni pravi ...

Če ti kej ni všeč tuki, raje spizdi. Moder kot si, boš to poštekal, mar ne?

Anonimni pravi ...

Zmankal argumentov? Ni panike. I'm outta here. Se vrnem čez nekaj časa da preverim če je kaj več inteligence v vaših postih in glasbi.