5/19/2006

Dumbvision Euroblont

Ste morda občutili za smo bili ogljufani na Eurowrongu? Sploh ne...

Obstaja čisto preprosta razlaga...

Zakaj se Andrej Dežan... Oprostite... Anžej Dežan ni uvrstil naprej... nš "mister nobadi" no... sploh je tok neprepoznavn da sm se že takoj na začetku zmotu pr njegovem imenu... skratka... domislili smo se naslednjih razlogov:

-ni imel Dannijevega plašča(TM),da bi se prikazoval in zginjal po mili volji po odru...

-ni imel moških plesalcev okoli sebe,ne moreš brez tega na eurowrong...

-ni imel Zahovičevega gela (TM) za lažje smukanje po odru...

-na srečo ni imel za sabo nekajmiljonske brainless nacije,ki bi glasovala za njega...

Imel pa je neverjeten, oskarja vreden izraz,ko je zaključil komad; odprta usta na stežaj in iztegnjeni kazalec->PFM(Penis Freundliche Mund).Genialno!

3 komentarji:

MissK pravi ...

podoben je hugotu:)hugo s tabo smo ne boj se nič več...d hugo song:)

Anonimni pravi ...

što si sladak dumbo slonček...

Dirty Little M.F. pravi ...

Matr....tale Anže ga pa pocitra!!!

Provzaprov klele še najbolj zgleda kot troll,kar v resnici tudi je,pa si tega nismo upali priznati,kajne???Mislm,a smo mi resni,da pošiljamo v Evropo človeka,ki je spravil na svet komad "Vroče".Halo??????"Vroče,men je vroče...lalalalalalala itd. itd. itd. v neskončnost...mislm,če Bog obstaja,me bo verjetno v večnosti poslal v pekel,kjer bom privezan na stol in bom v neskončnost poslušal "Mr.Nobody" pa še ta debil mi bo skakal okoli kot ena primabalerina.Ne hvala.Mam svojih težav dovolj,ne potrebujem še enega "nepomembneža" ki mi bo pil življenjsko energijo.Kot da jo imam že tako ali tako preveč,ali kaj???

Kaj so naši sploh imeli v načrtu z tem Anžetom.Mogoče kako verzijo svetovne dominacije z podebiljeno glasbo.Če so imeli to v načrtu,jim moram čestitati.Čestitke Miši Molk pa celi njihovi ferštekeriji....lp