3/06/2006

Morph people

Khm... Hja... Kako nej začnem...

Recimo, da bom začeu, k sm biu pr kolegu, k sm gledu enga modela (David Icke),



k je reku, da smo ljudje (frekvenca intergalaktičnega radia), že od samega začetka obsojeni na nič drugega, kot en samcat utrinek zvezde, v nebu večsolja, katerega je videl moj drugi jaz, v nekem drugem, svojem vesolju, kateremu vladajo popolnoma drugi čuti zaznavanja.



Kot morda že veste (ali pač tudi ne) je naše čutno zaznavanje samo 1% vsega zaznavanja. S tega lahko sklepamo, da obstajajo druga bitja iz drugega večsolja, v istem prostornem zaznavanju kot mi, samo da živijo preklopljeni na drugi intergalaktični frekvenci. Nekateri ljudje, ki imajo malenkost bolj razvito čutno zaznavanje, celo trdijo, da so že videli ljudi, ki se spreminjajo v čudne, nenavadne reptilijanske vrste. Poznavalci, ki se s tem dejansko ukvarjajo trdijo, da imajo celo dokaze proti nekatiri največji zaroti človeštva, ki se bliža koncu svojega obstoja.



Zato naprošamo vse obiskovalce te strani naj odprejo svoje misli in opišejo svoja doživetja...

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

poglej si to!

Anonimni pravi ...

poglej to!

http://www.lighthink.com/new_page_1.htm

Anonimni pravi ...

23.10.2000

Prejšni večer sem občutil psiho-fizično bolečino, ki me je gnala k najtemnejši misli. Zanimivo je, da sem občutil nasprotja kot so: življenje in smrt, naravno in umetno, svetloba in tema, oblina in ostrina, moški in ženska, družba in posameznik... Skozi vse to pa me je spremljala bolečina v različnih organih mojega telesa. V glavi mi je donelo. Vmes sem tudi bruhal, ponavadi mi uspe priti vsaj do školke, tokrat sem bil preslaboten in sem bruhnil po tleh. Hkrati sem imel občutek, da blaznim. Od vsega me je najbolj prestrašila misel na smrt. Imel sem občutek, da se bom v naslednji sekundi namerno butnil z glavo ob rob mize. Kot da bi si del mene želel to. Strmenje k smrti?

Ko sem se naslednje jutro zbudil sem lahko dokaj jasno premislil kaj sem doživljal prejšni večer. Spomnil sem se tudi veliko misli, ki so bile preštevilčne, da bi si jih vse zapomnil, in so s »svetlobno hitrostjo letele skozi mojo glavo«. Zakaj živim? Zakaj živimo ljudje? Ali imamo sploh kakšen smisel? Mogoče znotraj sebe? Mogoče znotraj narave, kozmosa?

Ko sem tako razmišljal o neljubem dogodku sem hkrati ugotavljal, da smisel življenja lahko iščem celo življenje in da obstaja zelo, zelo minimalna možnost, da ga bom našel.



P.S. Tisti večer sem pil beng (1,25 dcl od 1,5 l v katerem je bilo 50 g perja in celo maslo). Nedvomno, da je bil beng povod za slabost. Prepričan pa sem, da moje misli niso bile del njega temveč del mene.

ZeeFlyPeople pravi ...

Re: Morph Ljudje.... buuuuuu
Posted by: Woosh (IP Logged)
Date: January 28, 2006 04:41AM


Stari ej... k sm to prebrou sm mislu da sm edini k sm to doživu... Namreč moja bivša bejba, vsaj jz tako vrjamm, je reptilijanskega izvora... Mislim da ni iz naše frekvence 5-ih čutov in mislim da jih je treba poslati nazaj v tisto njihovo 8-mo frekvenco od koder so prišli...


Re: Morph Ljudje.... buuuuuu
Posted by: Krisni (IP Logged)
Date: January 28, 2006 04:46AM


Ja, hm....
Tko kt je medi povedu, seprav nč ni povedu. Njemu se zdi, da je njegova bivša lizard picka. Ha, ampak to ni res. Js vem iz preverjnih virov da je Medi Rhinoman, ozirom, Clovek Nilski Kojn. Da, Clovek nilski kovanec, HA! He's dellusional and not respondig to basic audio or visual signals (op.p.)


Re: Morph Ljudje.... buuuuuu
Posted by: forumadmin (IP Logged)
Date: January 30, 2006 08:51PM


Hudo.... fantje, na čem ste bli?