2/19/2007

Hell's kitchen project

Adventure of two daring explorers, trying to reveal the secrets and threats of consealed biotech laboratory, cleverly disguised as one's filthy kitchen... appearances fool them and after they carelessly exposed themselves to various biohazard (which they were not aware of), the simptoms began to appear, which led to serious mental and physical illness. They never recovered, radiation was too severe... and as they walk around living their simple lives, mentally challenged, heavily medicated and their body slowly decaying, world leading scientists are trying to put together the puzzle, the mystery behind the intriguing "Kitchen Syndrome".




-actual film footage

5 komentarjev:

Centrifuzija pravi ...

Jao fantje. A ne bi nekdo že spucal tole prekleto kuhno???

TnT pravi ...

Ej Tamara, ti nč ne dojameš. To je vendar Webrov obrambni sistem TM (gre za novo različico "dirty" bombe), katerega bomo še pošteno tržili. Trenutno smo v končni fazi dogovorjanj s slovensko vojsko, CIA in FSB, zanimanje se kaže tudi povsod po bližnjem vzhodu, nenazadnje pa smo vsi po vrsti dobili status "prijateljev S. Koreje".

Vse te priložnosti ne bomo pometli pod preprogo, kaj šele kam drugam.

Lep pozdrav,
Blaz T.
Vodja prodaje

ZeeFlyPeople pravi ...

Kicen se nacrtno ze leta ni spucal, pa ne zaradi lenobe. Ne. Ta kuhnja predstavlja veliko vec. Gre za zapleten in dolgotrajen eksperiment oz. projekt. Tukaj gre za evolucijo, za razvoj novih oblik zivljenja, gre za premikanje mej vzdrzljivosti imunskega sistema, za izkrivljanje zdravega razuma in manipulacijo cloveskega uma v izoliranem in socialno destruktivnem okolju. Se vec, gre za propad v vsakem pogledu, iskanje najnizje tocke in vecno adaptacijo, prilagajanje razmeram, daljinsko vodenje nakljucnih impulzov. Gre za absolutno resignacijo, odklon od vsega, od kalupov in form, navideznih pravil in nacrtov za prihodnost, zacrtanih skic. Gre za skrajno metamorfozo vsega v vse, iluzija, ki postane realnost, reanimacija obstojecega, vecni status quo, neprepoznavna refleksija pod prizmo percepcije.

Tako, kratko in jedrnato.

Gre pa tud seveda za biznz, razvoj: strupi pa virusi, obicajne zadeve... npr. proizvodnja nadvse ucinkovitih organskih min, ki je v polnem teku, je ze nekaj casa zelo donosen posel. Vec o tem ve nas vodja prodaje Bee Thinkaah.

Kar se posla tice, pa samo na kratko: Laboratorij "Ki&Chen" eden vodilnih na podrocju bioloskih raziskav. Kljub relativno majhnim prostorom, je Laboratorij v zadnjih desetih letih ze nestetokrat premaknil meje mogocega na raznih podrocjih, od gastronomije, farmacije, medicine, ekologije, politike in medijev(TM), pa seveda do vojne industrije. Kreativnost in ljubezen do dela ter veliko truda je bil vlozeno v to, kar je laboratorij Ki&Chen danes - svetovno znan po svojih naprednih odkritjih, velja danes za najnaprednejsi in tehnolosko opremljen znanstveni center, z idealnimi pogoji za kultivacijo in perzevacijo kultur.
Nekaj nagrad:
Zlata epruveta 1999 za odkritje 23-ih virusov, od tega 5 smrtonosnih; Velika Zlica 2001 za dosezke na podrocju eksperimenitalne kulinarike in kultivacije novih revolucionarnih zacimb.
Klasser Award 2002 za revolucionarne dosezke na podrocju psihiatrije: "Bio Chemical Theraphy";
Green Bush International Award 2004 za pogum, drznost in predvsem dosezke na podrocju re-reciklacije recikliranih izdelkov v nove produkte;
Popolna mulekula 2005 - castno priznanje in dozivljensko clanstvo v "Redu Radikalnih Nukleonov" za humanitarne dosezke na podrocju genetskega eksperimentalnega inzeniringa;
Patrijot 2006, priznanje Ministrstva za Obrambo za zasluge pri razvoju obrambnih sistemov in usposabljanju osebja;
Fortune Association Awards 2007, nagrada za poslovno uspesnost in nadpovprecne dosezke na podrocju globalizacije in sinteticne integracije biokemicnih agitivov;

ljudje nam verjamejo in zaupajo...

Ce vam to se ne pove dovolj o nas, naj vas prepricajo nasi zvesti klienti:
Procter&Gamble, Mercator, Nokia, BMW, Joze Gantar s.p., Henkel, Tus, RTV, Al-Jazeera, Mirko Habulević TAXI s.p., Hamas, KC Ljubljana, Plemeniti J, Color, Klasje d.o.o., Sony, Picerija Pinki d.o.o., Toyota Motors, Hugo Boss, Crvenka d.d., Paramount Pictures, IKEA, Radio Salomon, Pivovarna Lasko, MOSAD, McDonalds, Cistoca d.o.o., Amazon.com, Knjiznica Oton Zupancic, Hilti Powertools, Karitas, Zvone Zmore s.p., Foreign Ministry of Pakistan, Semenarna Ljubljana d.d., Rast drevesnice d.d., Amnesty International, Podravka d.d., Yahoo, Petrol d.d., Ziggy, NATO, NLB d.d.

...in tudi razni teroristi, VIP stranke, popust na skupine, verske sekte, drzavne, nedrzavne in ilegalne organizacije, poseben popust na Suicide Weekend Paket za poslance drzavnega zbora, brazplacno preizkusanje prototipov bio-orozje (orozje, ki je okolju prijazno) vsak petek, in se veliko vec...

Comin Soon

Nov resnicnostni sov

Bolj resnicen, kot je sploh lahko resnicen resnicnostni sov.

Cist zares, resnicno...

Wet Beber presents

Wet Beber is watchin' you...

----CHRNA KUHNA----

Kdo

Si upa?

Preziveti...

V

CHRNI KUHNI

3 mesece

Z Bebrovo hrano

Po Bebrovih receptih

?????????

KOMIN SUN

----------------------------------

Vec informacij gotovo ne potrebujete, za ostalo je na voljo g.Bee Thinkah, sales director. And you can't find him, he finds you.

Centrifuzija pravi ...

Hvala za razlago. Vse jasno. V pričakovanju rieliti šova vas lepo pozdravljam.

Dirty Little M.F. pravi ...

Tamari v pojasnilo....

Pri nas storitve čiščenja prostorov opravlja gospodinja,ki pa pride 1x na mesec.Vmes(če je dobre volje) to naredi lastnik,venadar je včasih preobemenjen z drugimi razmišljanji,strahovi in obsesijami,ter ne najde ustreznega časa(oz. pravilno bi se reklo-ni volje!!!!!!)da bi opravil,kar bi bilo potrebno.

P.S.:verjetno bi se kožuharjev že zdavnaj znebil,če bi imel močno žensko roko.Pa nimam niti nežne ženske roke,pa so stvari,tako kot so.LP