7/18/2006

ZeeLife

K že doooolg nismo nč napisal (skoz sam ene slikce pa filmčki) smo se odločili mau pokomenterat kva se nam kej dogaja (zeespremembo).

Dons je eden od Zeeflajev prejel svojo prvo plačo po dolgi brezposelnosti. Prov pošteno. S tem denarjem si bo kupil fotič in pa priredil ZeePiknik (datum in lokacija še neznana). Drugi ZeeFly ma tut nov đob, dela na radiju, in mislimo da mu kr sede. Naš dragi Wacky je na morju in uživa 150 na uro (upamo da kej misliš na kšn počitniški post). Za TnT-ja se sploh nč več ne ve, je sam še virtualn (bl mau ga vidmo ja?!). Maggie, Maggie! tebe tut že dolg nč vidl... "Kuga se to prav"?
Dirty, ti pa pejt kdaj mau na zrak, pa ne posedat cele dneve za računalnikom... Pa da ne pozabm še našga najnovejšga člana, Mateo, kej čudnžnga bi blo pa zdej že res napisat, ane...

Tko! Mi imamo se fajn, kaj pa vi?

2 komentarja:

MissK pravi ...

čestitke ob prvi plači in se že veselim piknika!sonce, čevapčiči in pivo...najboljša kombinacija!drgač pa me nč ni ker delam in služim tolarčke...da si lahko kupim majčke, pa hlačke, pa čeveljčke, pa šminkico, pa kremice, pa bla bla bla stvari, ki me osrečujejo:)sej ne, bistveno je, da grem s svojim dragim na morje:)
Poljubček od maggie

Dirty Little M.F. pravi ...

Hmmmmmmmmm......

Sj bi šu kej na zrak,pa je žena rekla,da pride,pa bom kr doma počakal...:)))