4/29/2006

Nagradna igra Zeefly

Tisti, ki ugane, kaj je dejansko reku tale človk na prvem posnetku, dobi 6pack piva...



42 komentarjev:

Wacky pravi ...

"jeeeeeeeeejjjjjj... kuga pa tle... kuga pa to...?!?!?!"

Centrifuzija pravi ...

Sumim, da ne gre ravno za nek poznan jezik s tega pleneta. A bi najprej jezik uganili? Mislim, da je tole nek redek dialekt, ki ga govorijo bitja na Saturnu.

Wacky pravi ...

Tamči; menim da si falila galaksijo. Vseeno pa se giblješ v pravo smer - stran od sonca ;P

ZeeFlyevca bi pa lahko povedala, kaj je z mojim prevodom. Sem mogoče uganil vsaj kakšno besedo?!

ZeeFlyPeople pravi ...

Vsekakor... Iz posnetka je razvidno da se model striže in iz tega lahko sklepamo da je konec stavka sestavljen iz besede las in pa besede vsepovsod... Zaćetek je še vedno neznanka...

Centrifuzija pravi ...

No, iskreno povedano, je tukaj težko ... ma, čisti nemogoče karkoli sklepati!

miss.nymphee pravi ...

đizs...a on ve kaj je reku?!?!?!

Anonimni pravi ...

Ne, niti model sam ne ve kaj je reku, še to da smo ga sfriziral se ne spomne točno. Sej zato zbiramo mnenja, ker nihče ne ve za kaj se gre. Mogoče pa je v svojem pijanem stanju res komuniciral s tujo vrsto, mogoče pa je to jezik v katerem se pogovarja sam s sabo. Kdo bi vedel? Model še najmanj. A drugi posnetek ste poslušali? Skrajno zapletena artikulacija ponuja novo uganko, a ne?

MissK pravi ...

Mislm da sm pogruntala kaj ga je zmotil u drugem posnetku: izbira muske. Zihr se je zmenu da bo nasledn komad od nirvane pa so fantje izbral neki druzga in to mu ni blo všeč:)

Anonimni pravi ...

Za tisto nirvano sem ga mislil uspavat že ene parkrat med partijem.

miss.nymphee pravi ...

za trenutek me je zamikal da bi se poglobila v poslušanje in razvozlavanje begajoče me fonetike ampak sem v istem trenutku dobila v roke nov palmersov katalog kopalk...res je da je sestavljen le iz osmih listov kar predstavlja 16 strani ampak mi že naslovnica daje vedeti da bo to poglobljeno 'branje'...gospod 'šesamsebinerazumljivi' bo tokrat čakal v vrsti...;)

Anonimni pravi ...

Sej razumem. Gre za posebne vrste izziv, ki je trd oreh tudi za še tako dobro auditivno razvitega osebka in zahteva celega človeka. Palmersov katalog je nedvomno bolj zanimivo in razburljivo čtivo, hehe. Veliko zabave!

Centrifuzija pravi ...

Jaz sem zverzirana za razne komunikacije in tako rekoč komunikatorsko skrajno občutljiva. Dejansko sem se poglobila (priznam, da malce zaradi izziva, še najbolj pa zaradi mojega Wacky bralca, ki mi namenja razne drzne in kreativne ponudbe), ampak tole ni vse sk'p n'č.
Nimfi bejbi, ti kar proučuj kopalke.

TnT pravi ...

Saj je vendar jasno!Gre za narečje neptuna z primesmi klingonskih paritvenih klicev!Prevod se glasi: pijan sem,toda ne nezmožen!

kaj vam ni jasn;))))

miss.nymphee pravi ...

ekola...palmers katalog 'prebran' in spet sm se hotla polotit razvozlavanja tegale...pridem pogledat...in ekola...tnt me je prehitu...sj kaj pa gre pričakovt od dinamita z zeeflyvezami...:P

Anonimni pravi ...

Haaahahaha, yes! Tnt je zadel v polno, zzflajevci smo teorijo preveril pri Entrepriseu in narečje bo kr držalo, prevod pa tudi. Hehe, sixpack ti ne uide!

Centrifuzija pravi ...

Klinc, interna kuhna! Očitno. Pri objavi nagradne igre bi itak moralo pisati, da domači flyerji ne smejo sodelovati. Ne priznavam razultatov in sploh ničesar. Pa še zmagala nisem. Nefer!

Wacky pravi ...

Draga Tamara!

Opažam, da se ne zavedaš, da nismo vsi, ki sodelujemo pri tem blogu, ZeeFlyevci. Oni so ustvarjalci elektronske muzike in objavljajo pod imenom ZeeFlyPeople (na tem blogu pa tudi še kje). Ostali pa smo njihovi prijatelji, ki so jih povabili k soustvarjanju teh strani in smo daleč od tega, da bi vedeli vse kar vejo oni, še manj pa znali kaj takega, kar znajo oni.

Fer pa ni nič na tem svetu, že v osnovi ;P

Centrifuzija pravi ...

Ljubi Wacky.

Hvala za pojasnilo. Jaz sem kot flyerje dojemala vse, ki so našteti na desnem robu oziroma nastopajoče v raznih kolažih. Da, torej tudi prijatelje, ki se med seboj kakopak osebno poznate. Verjamem, da ne veste ali znate vsi vsega, vendar hkrati verjamem, da vas odlikujejo tudi kakšne posebne, le vaše kvalitete. Morda imate pa samo blazno dobre banane, zaradi česar bi se vas splačalo vzeti na kak čarovniški simpozij. :)

miss.nymphee pravi ...

Če nič drugega bi zaradi tako očitne goljufije (in ne nobeni izgovori prjatu ta prjatu un me ne zanimajo) lahko podelili vsaj tolažilne nagrade za očiten trud ki smo ga nekateri vložili v razvozlavanje tele zagonetke...mogoče vsaj kakšne banane?!?!

ZeeFlyPeople pravi ...

Khm... Prvo kot prvo, bomo tkole rekl... Stvar res ni poštena... TnT je del Zeefly in njegova prezenca na samem dogodku je precejšna prednost. Wacky se tudi nima kaj oglašati ker je biu uradni snemalec, tako da ponujamo vsaki dodatni udeleženki ankete tolažilno nagrado 6 pack piva(union, scavnca), če pustijo svoj naslov (kot komentar), da jim osebno dostavimo pijačo na dom...

Hvala lepa za razumevanje in pozornost... ZFP

Centrifuzija pravi ...

No, saj! Hvala tudi za to pojasnilo, Wacky je fasal

Zadeva je še vedno skrajno skorumpirana in v njej ni čutiti niti kančka tolažilnosti. Ker so najini osebni podatki kljub vsemu še vedno OSEBNI, predlagava, da se vsaj postopek predaje nagrade izvrši na nevtralnem ozemlju.

Wacky pravi ...

KWA IN ZAKWA BI JZ KEJ FASAL?!?!?! :/
(no, razen če se gre za kej dobrga...)

Jasno sem obrazložil da so ZeeFlyevci muzičari in uredniki teh strani, ostali smo pa ožji in širši člani...

Če temu ni tako, so me nalagali, ko sem sprejel povabilo k tem stranem.

Kolikor je meni znano TnT ne dela muzike z ZeeFlyi. Če so se pojmi razširili tekom parih mesecev, pol pa tud v redu...


P.S.: Tamči, a ti resno meniš, da obstaja kaj takšnega kot je nevtralno ozemlje ;P

Centrifuzija pravi ...

Wacky: prsežem, da nimam pojma, kaj sem hotla napisat. in najbolje, da nedokončan stavek gladko pozabiš, ker jaz sem ga - med pisanjem očitno. prosim za razumevanje. ura je bila skrajno nehumana in moje stanje malček ... khm ... odsotno. (se pa počasi izboljšuje tudi to)

TnT pravi ...

Morm se še enkrat oglasit,ker sem neki obtožen korupcije...Jst bom pir delil z vsakim,ki si to želi in še 2 6packa bom kupil...tamara,miss nymphee,če si želita dodatnega pouka(sploh paritvenih klicev-klingonskih namreč)sta več kot vabljeni,da se pridružita.Muske jst ne delam,tudi pri blogu sm bolj provizorično zraven,rad pa pijem pivo,zato sem napisal očiten odgovor.

Centrifuzija pravi ...

Midve sva na vinu. Čim slajšem, ker taki tudi sva.
V vednost in ravnanje. :)

miss.nymphee pravi ...

bila sem voljna...morda celo več kot to pa se trenutno ne spomnim besede...in potem sem dobila nagrado...sedaj sem predvsem nejevoljna...tnt...predvidevam da nimaš kaj dosti zraven pri pitonu...ampak mene je resnično strah...trenutno se še skrivam...ko pridem k sebi pa sporočim...in ja...kakšno sladko vince bi pri tem gotovo znalo pomagati...;)

TnT pravi ...

Če je temu tako imata srečo.Vzgojen sem namreč v enih najboljših vinorodnih okolišev,tako da nekaj o vinu vem.Predvsem ga znam dobro pit.Pri banani nimam nič zraven,pitoni me v povezavi z bananami načeloma ne zanimajo(ali pač?hmm);))nymphee,naj te ne bo strah,blogaš pač po blogu čudnih karakterjev in pri raziskovanju temnih čudi sveta ne smeš biti plašljiva.Kapitan Cook bi prav gotovo šel še enkrat na svoja potovanja,pa čeprav jo je na koncu skupil od nekega domorodca...

miss.nymphee pravi ...

vsaj nekje imava srečo...to se že mnogo bolje sliši...:)

in ja...maš prou...sj se ve kako je s strahom...in tegale pitona bi s svojimi čarobnimi uroki takoj ukrotila...že zdj k sm sam pomisnla na to mi deluje precej bolj krotek...:)

...bek on trek...;)

TnT pravi ...

No vidiš,kapitan Cook bi bil ponosen nate...

Nenazadnje lahko v vsakem sex shopu vidiš dosti bolj groteskne plišaste igrače(meeslm na razne medvedke z enormnimi tiči),pa so smatrane za luštkane in tako dalje...

Vedno me je zanimal kdo to kupi in kje sploh ustrezno razstaviš medvedka s tičem?Na nočni omarici,hladilniku...ga podariš za valentinovo?
Če kdo ve naj me prosim razsvetli...

Dirty Little M.F. pravi ...

Serbus!

Po dolgem,dolgem času se oglaša avtor "vesoljskih prijav" iz posnetkov.Smo mel mal težav z mojim pazzwordom,pa uzrom,pa tako nprej.Mislm,da nimfi lohk res damo še uno tolažilno,pa lohk midva skupi podebatirava vse kar sm reku,pa bomo mogoče kje bliz...hehe,temu so pač pijanke namenjene...da izumimo kakšen nov jezik.Če ga pa znesemo pa še razvozlt,pa tolk bolš...nč,mejte se...


lp

DLM

miss.nymphee pravi ...

aha...tole pa niso več samo tolažilne nagrade ampak vsaj po izjavah iz posnetkov sodeč (če gre verjeti dinamitnemu prevodu) že prava pravcata nespodobna povabila...;)

kar se pa tiče medvedkov z enormnimi tiči...hm...tega še nisem imela čast opazovati...očitno je čas za ponoven obisk sexshopa...moji ne več tako frišni samskosti bi verjetno kaj takega prav odgovarjalo...ko preučim omenjene enormnosti pa javim kako vse če sploh se jih lahko uporablja...;)

TnT pravi ...

Pomoje se ne splača probat,ker so v vsakem primeru premehki...poleg tega so enormni v merah malih medvedkov.Mene ne impresionira,sej me tut ne bi smel:)

Centrifuzija pravi ...

Jaz bi imela prec takega medvedka. Res. Sploh ne vem, kako da ga še nimam. In definitivno bi sodil na zadnjo polico mojega Kliota. Na armaturki se vozi že en drug kurčič (uporaben celo kot kuli) in tudi dildo (ki je v resnici pokvarjen vijolični vibrator) še čaka, da mu najdem zasluženo mesto.

TnT pravi ...

Emm...ok.;)

Zakaj je pa pokvarjen,vibrator namreč.In pa,kako je lahko kurčič uporaben tudi kot kuli?A se ga lohk nafila?
Brez nadaljnega mislim,da vsi vemo kje jim je zasluženo mesto,nenazadnje ima vsaka stvar svojo namembnost:)

miss.nymphee pravi ...

zakaj je vibrator pokvarjen ne bi vedela...pokvarjen je bil še preden mi je bil predstavljen...kurčič je kot kuli uporaben tako da je dolg...tanek...gumijast...z minco...in vtaknjen v podtavek ki liči na jajčka...za kaj drugega ga zaradi že omenjene tankosti ne bi bilo smotrno uporabljati...;)...nafilat se ga ne more...lahko se mu pa zamenja minco...:)

vsaka stvar ima svojo namembnost ja...ampak ni vedno vse tako kot se zdi na prvi pogled...da tega kako presneto relativne znajo bit stvari sploh ne omenjam...;)

Centrifuzija pravi ...

Brihte! Pokvarjen je pač, ker se je pokvaril. Očitno je bil zlorabljen. ;) Poleg tega mi zadeva zbuja strahospoštovanje, saj sem se pri nakupovanju malce prenaglila in malček izgubila razsodnost. Je kakršen je, še vedno je lep in zato mu bom namenila častno razstavno mesto.

KuliKurčič mi je bil podarjen. Razumevanja polna Nimfetka mi ga je prinesla, ko sem bila precej obupana zaradi neuspešnega iskanja stanovanja. Razveselila sem se ga takrat in veseli me še vedno, ko ga pogledam. Mislim, da je to njegova največja namembnost. Zopet ima svojo vlogo tudi estetska dimenzija.

Če vsa ta namembnost ni dovolj, naj še iz zgodovinskega videka oobrazložim svoj t.i. kult. Starodavna ljudstva so vsa po vrsti častila faluse. Kitajci so v njih videli simbol ljubezni, Indijci Šivo, Rimljani zaščito pred boginjo maščevalnosti, Voodoo pripadniki so videli v njem vrhovnega Papa Legbo (ki je bil občasno upodobljen tudi kot sonce) in ne vem, kdo vse je v falusu našel simbol rodovitnosi. Pomenov kolikor hočete.

TnT pravi ...

Naravnost ganjen sem;)
Tako pristnega odnosa do kuliKurčiča še nisem videl...in to z zgodovinsko utemeljitvijo!

In ko si bila obupana te je razveselil...šmrc...;))))

ok dobro jutro,bom nehal bluzit,je še prezgodaj

Centrifuzija pravi ...

Dobro jutro tudi tebi, dragi TNT.

Lepo in prav, da si ganjen, ampak, prosim, ne jokat! Izredne težave imam in sploh ne znam rokovati z jokajočimi dedci. Nekako jim ne pristoji. Naj kot prikaz le še navedem zadnji primer, ko me je resno pretresel jok programerja, ki je jokal za svojo odsotno in po mestu gonečo se mačko. Ko se je mala naseksala, je valda prišla nazaj.

Glede mojega Kul-i-Kurčiča pa moram reči, da potrebuje le še kapljico SuperAttack-a, da bo lepo pokončno stal na armaturki. Sedaj se namreč vozi v ležečem stanju, kar mu sploh ne pristoji.

Anonimni pravi ...

Zanimivo kaj lahko sproži pijansko čeblanje našega prijatelja. TNT pol praviš da sem jaz čuden?! Ti pa razpravljaš o Medijih z velikimi tiči; mi maš kaj za povedat o našem prijatelju z gozda, to vse je skrajno sumljivo.
:P

Vaš prijazni mali škrat FRODO

TnT pravi ...

Jst sicer ne jokam,ampak ok.

Če imaš doma gonečo mačko,jo pač zapreš;)Če je živčna ji daj jesti;)Če je še živčna jo pelji na sprehod.Če se živčnost nadaljuje jo napoji z alkoholom pomožnosti.Če odpove tudi to,jo čez ta alkohol zapohaj.Nato zagotovo in garantirano zaspi.Nema problema.

Če ti pade na pamet,da bi jo kam privezal,premisli še enkrat.Ne pri ženski ne pri mački to ne pali.In obe začneta grist.

Kaj naj rečem o kurčiču...naj ti stoji!

TnT pravi ...

Ej Frodo jst nism nikol reku,da si ti čuden,če maš rad kurčiče;)

Eni imajo trdno osebnost,drugi se je rajedržijo...

Centrifuzija pravi ...

Jaz definitivno ne vidim nebenih težav v zvezi z mačkami. Je pa problem z jokajočimi programerji, vendar je to druga zgodba. Hvala za nasvete in lepe želje.